Ontdek Leiden

Ook Leiden staat in het teken van T. rex. Combineer je bezoek aan Naturalis daarom met een bezoek aan de stad van ontdekkingen. Speciaal voor bezoekers van T. rex in Town zijn verschillende arrangementen samengesteld, van vervoer tot overnachting. Stap in de T. rex -trein, doe de T. rex-speurtocht en laat je verleiden door de Leidse binnenstad.

 

Horeca

Speciaal voor bezoekers van T. rex in Town zijn verschillende horecapartners geselecteerd met een kindvriendelijk karakter en op loopafstand van de treintjesroute. Exclusief verkrijgbaar bij deze horecapartners* zijn de familie-doe-opdrachten, het Trix-bordspel en het heerlijke T. rex-bier.

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"50","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":true},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"135330"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"2000"}}

 

Leidse binnenstad

De Leidse binnenstad heeft naast Naturalis nog meer te bieden. Ben jij benieuwd naar de iconische gebouwen, historische plekken, activiteiten- en evenementenkalender of wil je gewoon de stad ontdekken? De VVV helpt je op weg!

T. rex-trein

De T. rex-treintjes rijden vanaf Naturalis en brengen je langs verschillende bezienswaardigheden in de binnenstad. Je kan langs de route op- en afstappen om zo op eigen tempo de stad te ontdekken. Lees meer.

 

 


Plattegrond

Speciaal voor T. rex in Town is er een T. rex-plattegrond van de binnenstad van Leiden gemaakt. Op de plattegrond vind je de haltes van de T. rex-treintjes, de horeca gelegenheden waar je kunt sparen voor T. rex-mini's en meer uitleg over het Trix-bordspel. Ook vind je er meer info over bezienswaardigheden en evenementen in Leiden. Download de plattegrond en ontdek Leiden!

De T.rex plattegrond van Leiden - download 'm op je eigen computer


Activiteiten

 

Trix-bordspel

Speciaal voor de kleine T. rex-fans is er een Trix-bordspel ontwikkeld. Deze dinoversie van ganzenbord brengt je langs allerlei obstakels. Het bordspel, de dobbelstenen en de T. rex-pionnen zijn exclusief verkrijgbaar bij de aangesloten horecapartners.

Familie-doe-opdracht

Ontdek de Leidse binnenstad met de familie-doe-opdracht. De opdrachten zijn afgestemd op de tentoonstelling en kunnen per voet worden uitgevoerd. Breng je dinokennis in praktijk en ontdek de stad door de ogen van T. rex. De familie-doe-opdrachten zijn exclusief verkrijgbaar bij Naturalis, de VVV en de aangesloten horecapartners

T. rex-mini's

Speciaal en alleen voor winkeliers in de Leidse binnenstad is er ook een T. rex-spaaractie en kunnen alle klanten sparen voor verschillende onderdelen (T. rex-mini’s) die samen de leefwereld van de
T. rex vormen. Waar kun je sparen? Dat zie je hier!

 

 

 


T. rex in Town wordt mede mogelijk gemaakt door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact
Pesthuislaan 7, postbus 9517, 2300 RA Leiden

 

Telefoonnummer
071-7519600

E-mailadres
contact@naturalis.nl